Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης.
Οι άνεμοι  μεταβλητοί 4-6 και στα πελάγη 7 και πιθανόν 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 2-14, στα δυτικά από 9-19, στα κεντρικά από 8-18, στα νότια από 13-18 και στα  ανατολικά από 12-19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως από το απόγευμα και πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων τη νύχτα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία  από 9-17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6-13 βαθμούς.

Πρόγνωση για Πέμπτη 8/2
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Λίγα χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας. Βαθμιαία βελτίωση από τα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει  μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου