Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χιόνια σε ορεινά και ημιορεινά (500-600 μέτρα), με εξασθένηση και περιορισμό στα νότια και ανατολικά.
Παγετός την νύχτα και νωρίς το πρωί τοπικά στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 4-6 και στο Αιγαίο 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 2-13, στα δυτικά από 4-15, στα κεντρικά από 3-13, στα νότια από 8-14 και στα  ανατολικά από 8-15 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες και λίγα χιόνια στην Πάρνηθα με γρήγορη βελτίωση. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ.. Η θερμοκρασία  από 6-13 βαθμούς Κελσίου.
. 
Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες με  πιθανότητα βροχής και γρήγορη βελτίωση. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3-5 και στο Θερμαϊκό 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6-12 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 17/2
Γενικά αίθριος στα δυτικά με λίγες νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές τοπικά αυξημένες στα ανατολικά  και νότια με σποραδικές βροχές στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6-7 μποφόρ. Παγετός τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου