Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
Λίγα χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας. Περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες το πρωί στα ηπειρωτικά. Βαθμιαία βελτίωση από τα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7-8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 6-15, στα δυτικά από 8-17, στα κεντρικά από 8-18, στα νότια από 13-18 και στα  ανατολικά από 13-19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με αραιές  νεφώσεις από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία  από 11-17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Περιορισμένη ορατότητα και ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6-15 βαθμούς.

Πρόγνωση για Παρασκευή 9/2
Αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες  στα δυτικά, κεντρικά και νότια, με τοπικές βροχές με ένταση από την νύχτα στα δυτικά και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στο Ιόνιο. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
φωτιές κάνοντας σκωπτικά πειράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου