Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις με ισχυρές βροχές και καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας.
Τα φαινόμενα τοπικά έντονα με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα και από τα δυτικά. Παγετός τοπικά το πρωί και το βράδυ στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα και από τα δυτικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 1-5, στα δυτικά από 7-12, στα κεντρικά από 7-13, στα νότια από 8-15 και στα  ανατολικά από 10-15 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με ισχυρές βροχές και καταιγίδες και  βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία  από 9-13 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με ισχυρές  βροχές και καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια τμήμα και περιοδικά χιονοπτώσεις στα υπόλοιπα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 2-5 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 27/2
Άστατος περιοδικά νεφελώδης με τοπικές βροχές, χιονόνερο στα βόρεια και χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της δυτικής και βόρεια χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο, πιθανόν πυκνές τις πρωινές και βραδινές ώρες. Σποραδικές καταιγίδες πρόσκαιρα στο ανατολικό Αιγαίο και βαθμιαία από το απόγευμα στα δυτικά, με ένταση και επέκταση των φαινομένων από την νύχτα στα ανατολικά. Παγετός τοπικά το πρωί και το βράδυ στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά.  Οι άνεμοι  μεταβλητοί 3-5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου