Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Βαθμιαία επιδείνωση από τα νοτιοδυτικά με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις τοπικά πυκνές στα ορεινά.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και σταδιακά πρόσκαιρα τοπικά 7-8  μποφόρ. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα νότια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 4-10, στα δυτικά από 9-15, στα κεντρικά από 8-15, στα νότια από 12-16 και στα  ανατολικά από 14-19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με τοπικές βροχές. και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες πιθανώς πρόσκαιρα  ισχυρές, με εξασθένηση από την νύχτα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία  από 9-14 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά. Οι άνεμοι ανατολικοί 3-4 και βαθμιαία 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6-10 βαθμούς.

Πρόγνωση για Κυριακή 11/2
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Τα  φαινόμενα τοπικά έντονα μέχρι το πρωί στην κεντρική Μακεδονία και πιθανόν τη Θεσσαλία, μέχρι το μεσημέρι στη δυτική Στερεά, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανόν στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τα νησιά του βορείου Αιγαίου και κατά διαστήματα μέχρι το βράδυ στην Πελοπόννησο και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου