Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με ισχυρές βροχές και καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα. Χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της δυτικής, κεντρικής και βόρειας χώρας.
Παγετός τοπικά στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3-5 και τοπικά στα νοτιοδυτικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 2-12, στα δυτικά από 5-14, στα κεντρικά από 4-16, στα νότια από 9-17 και στα  ανατολικά από 8-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις βαθμιαία  αυξημένες και από το βράδυ τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. κυρίως στα  δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία  από 6-15 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 4-11 βαθμούς.

Πρόγνωση για Τετάρτη 14/2
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές και καταιγίδες κυρίως στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 και πιθανόν 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου