Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα. Χιόνια στα ορεινά –ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας.
Τα φαινόμενα πιθανόν να είναι τοπικά έντονα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 4-11, στα δυτικά από 5-16, στα κεντρικά από 6-15, στα νότια από 9-17 και στα  ανατολικά από 10-16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, τοπικά ισχυρές, με εξασθένηση των φαινόμενων από το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-6 μποφόρ.. Η θερμοκρασία  από 8-18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανές καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 7-11 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 25/2
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές τις πρωινές ώρες στην ανατολική νησιωτική χώρα και από την νύχτα στα δυτικά. Χιόνια στα ορεινά και βαθμιαία από την νύχτα και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου, της δυτικής και κεντρικής Στερεάς, της Θεσσαλίας και της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ, με τάση ενίσχυσης. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου