Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές τις πρωινές ώρες στην ανατολική νησιωτική χώρα και από την νύχτα στα δυτικά.
Χιόνια στα ορεινά και βαθμιαία από την νύχτα και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου, της δυτικής και κεντρικής Στερεάς, της Θεσσαλίας και της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ, με τάση ενίσχυσης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 4-9, στα δυτικά από 6-15, στα κεντρικά από 6-15, στα νότια από 10-17 και στα  ανατολικά από 11-16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες  με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως μετά το μεσημέρι, με ένταση των φαινομένων από το βράδυ και με σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ, με τάση ενίσχυσης. Η θερμοκρασία  από 8-14 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και παροδικές ασθενείς χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά. Ενίσχυση και ένταση των φαινομένων από την νύχτα με σποραδικές καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 και από το βράδυ τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6-8 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 26/2
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές αρχικά στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Χιονοπτώσεις τοπικά πυκνές σε όλα τα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου, της δυτικής  και κεντρικής Στερεάς, της Θεσσαλίας, της Μακεδονίας και της Θράκης και πιθανώς σε πεδινές περιοχές της βόρειας χώρας. Τα φαινόμενα τοπικά έντονα με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα και από τα δυτικά. Παγετός τοπικά το πρωί και το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα και από τα δυτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά και βόρεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου