Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές, χιονόνερο στα βόρεια και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά θαλάσσια-παραθαλάσσια τμήματα.
Χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά καθώς και σε πεδινές περιοχές της βόρειας χώρας, με εξασθένηση των φαινομένων από τις μεσημβρινές ώρες και περιορισμό στα ανατολικά. Παγετός τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά τοπικά ισχυρός στα βόρεια.  Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -3 έως 5, στα δυτικά από 5-11, στα κεντρικά από 3-13, στα νότια από 10-15 και στα  ανατολικά από 10-15 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με τοπικές βροχές, με βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία  από 8-13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά και γρήγορη βελτίωση. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 2-5 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 1/3
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα δυτικά και βόρεια, με ασθενείς χιονοπτώσεις στα βόρεια κυρίως ορεινά. Παγετός τοπικά στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τοπικά ισχυρός στην ανατολική Μακεδονία και στην Θράκη. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στο Ιόνιο 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε σταδιακή πτώση πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου