Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Άστατος, με νεφώσεις και τοπικές βροχές και στα βορειοδυτικά βαθμιαία καταιγίδες, με ένταση από το βράδυ.
Οι άνεμοι νότιοι 4-6 και στα πελάγη βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ, με περαιτέρω ενίσχυση το βράδυ. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα δυτικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 5-15, στα δυτικά από 10-16, στα κεντρικά από 8-16, στα νότια από 10-17 και στα  ανατολικά από 14-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις περιοδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών από το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία  από 9-16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με τοπικές βροχές από το μεσημέρι. Οι άνεμοι νότιοι 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 7-14 βαθμούς.

Πρόγνωση για Σάββατο 3/2
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, με σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στα υπόλοιπα. Λίγα χιόνια στα δυτικά και βόρεια ορεινά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι μεταβλητοί 6-7 μποφόρ και στα πελάγη 8 και στο Αιγαίο πιθανόν 9 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου