Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τοπικά ισχυρά στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Λίγα χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.
Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα και από τα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 6-7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 και πιθανόν 9 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 8-16, στα δυτικά από 9-16, στα κεντρικά από 7-18, στα νότια από 12-18 και στα  ανατολικά από 12-18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις και πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής μέχρι το απόγευμα  Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία  από 12-17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί  4-6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 10-16 βαθμούς.

Πρόγνωση για Δευτέρα 5/2
Νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με τοπικές βροχές και μέχρι το μεσημέρι πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και βαθμιαία στο βόρειο Αιγαίο 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου