Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, με σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στα υπόλοιπα.
Λίγα χιόνια στα δυτικά και βόρεια ορεινά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι μεταβλητοί 6-7 μποφόρ και στα πελάγη 8 και στο Αιγαίο πιθανόν 9 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 5-17, στα δυτικά από 10-18, στα κεντρικά από 7-19, στα νότια από 10-18 και στα  ανατολικά από 12-18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 5-7 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία  από 10-17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές με ένταση από την νύχτα και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί  4-6 και τοπικά πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 9-16 βαθμούς.

Πρόγνωση για Κυριακή 4/2
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τοπικά ισχυρά στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας και της δυτικής Στερεάς. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα και από τα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 6-7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 και πιθανόν 9 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου