Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές στα δυτικά, τη Θεσσαλία, την ανατολική νησιωτική χώρα και πιθανόν την κεντρική και ανατολική Μακεδονία και την Κρήτη.
Χιόνια σε ηπειρωτικά ορεινά και ημιορεινά της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας, της Ηπείρου, της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 6-11, στα δυτικά από 8-15, στα κεντρικά από 7-13, στα νότια από 11-16 και στα  ανατολικά από 12-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας από το μεσημέρι. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ.. Η θερμοκρασία  από 8-14 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα θαλάσσια-παραθαλάσσια τμήματα και λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6-11 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 22/2
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και την ανατολική νησιωτική χώρα. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Τα φαινόμενα τοπικά ισχυρά με εξασθένηση από τα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου