Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, τα βόρεια και την ανατολική νησιωτική χώρα. Χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 και πιθανόν 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 5-12, στα δυτικά από 7-14, στα κεντρικά από 5-16, στα νότια από 11-17 και στα  ανατολικά από 8-16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις βαθμιαία  αυξημένες από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία  από 8-16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6-12 βαθμούς.

Πρόγνωση για Πέμπτη 15/2
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα. Χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά και ημιορεινά της Στερεάς Ελλάδας και της Θεσσαλίας. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά και βόρεια.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου