Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα κεντρικά και βόρεια και χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της δυτικής και βόρειας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο.
Σποραδικές καταιγίδες βαθμιαία από το βράδυ και από τα δυτικά. Παγετός τοπικά το πρωί και το βράδυ στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά.  Οι άνεμοι  μεταβλητοί 3-5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 1-5, στα δυτικά από 6-12, στα κεντρικά από 5-15, στα νότια από 10-15 και στα  ανατολικά από 10-15 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, με τοπικές βροχές από το βράδυ και σποραδικές καταιγίδες τη νύχτα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία  από 7-14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα θαλάσσια-παραθαλάσσια τμήματα και χιονοπτώσεις περιοδικά στα υπόλοιπα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 3-5 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 28/2
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές, χιονόνερο στα βόρεια και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά θαλάσσια-παραθαλάσσια τμήματα. Χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά καθώς και σε πεδινές περιοχές της βόρειας χώρας, με εξασθένηση των φαινομένων από τις μεσημβρινές ώρες και περιορισμό στα ανατολικά. Παγετός τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά τοπικά ισχυρός στα βόρεια.  Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία σε σταδιακή πτώση από τα βόρεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου