Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες  στα δυτικά, κεντρικά και νότια, με τοπικές βροχές με ένταση από την νύχτα στα δυτικά και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στο Ιόνιο.
Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 2-16, στα δυτικά από 6-16, στα κεντρικά από 4-18, στα νότια από 11-17 και στα  ανατολικά από 10-18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αραιές  νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία  από 8-17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 2-16 βαθμούς.

Πρόγνωση για Σάββατο 10/2
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και τα νότια και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα τοπικά έντονα τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο και σταδιακά στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια και τα νησιά του βορείου Αιγαίου, το βράδυ στις Κυκλάδες και πιθανόν πρόσκαιρα στην Κρήτη και την νύχτα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν στα Δωδεκάνησα. Χιονοπτώσεις τοπικά πυκνές στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και πιθανόν και σε περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας, με υψόμετρο 700-800 μέτρα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου