Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Καιρός

Γενικά
Βροχές και καταιγίδες περιοδικά ισχυρές στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά (κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια). Ευνοείται η μεταφορά σκόνης.
Οι άνεμοι νότιοι 5-7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 και πιθανόν 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 12-17, στα δυτικά από 12-18, στα κεντρικά από 12-21, στα νότια από 17-21 και στα  ανατολικά από 16-20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι 5-7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές, μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13-17 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 3/12
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στη Θράκη πιθανόν τοπικά ισχυρές. Χιόνια στα ορεινά και από την νύχτα πρόσκαιρα και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής χώρας. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και τοπικά στο Αιγαίο 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στο βόρειο Αιγαίο 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση από τα δυτικά.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου