Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τοπικά ισχυρές στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική και βόρεια Πελοπόννησο, την δυτική και κεντρική Στερεά, τα δυτικά και τα βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας και της Θράκης.
Οι άνεμοι νότιοι 5-7 και στο Αιγαίο τοπικά 8  και πιθανόν 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 11-17, στα δυτικά από 16-20, στα κεντρικά από 13-20, στα νότια από 14-21 και στα  ανατολικά από 16-21 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τη νύχτα στα δυτικά πιθανόν καταιγίδες. Οι άνεμοι 6-7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από
15-19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 5-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15-18 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 2/12
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα ηπειρωτικά (κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια) και από τις βραδινές ώρες και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες περιοδικά ισχυρές. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι νότιοι 4-6 και στο Αιγαίο τοπικά 8 και πιθανόν 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου