Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στη Θράκη πιθανόν τοπικά ισχυρές.
Χιόνια στα ορεινά και από την νύχτα πρόσκαιρα και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής χώρας. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και τοπικά στο Αιγαίο 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 10-18, στα δυτικά από 14-19, στα κεντρικά από 12-21, στα νότια από 15-21 και στα  ανατολικά από 15-20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12-18 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 4/12
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα δυτικά, στο ανατολικό και νότιο Αιγαίο και πιθανότητα τοπικών βροχών στις υπόλοιπες περιοχές. Λίγα χιόνια κυρίως στα βορειοδυτικά ορεινά. Παγετός τοπικά τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου