Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Τοπικές βροχές στα δυτικά, βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο. Ένταση των φαινομένων από το βράδυ και από τα βορειοδυτικά, με καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Οι άνεμοι νότιοι 6-7  και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 2-14, στα δυτικά από 14-19, στα κεντρικά από 10-21, στα νότια από 16-21 και στα ανατολικά από 14-19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αραιές νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 4-6 και στα ανατολικά και νότια τοπικά βαθμιαία 7  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και ένταση από το βράδυ με σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  6-12 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Πέμπτη 7/1
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές κυρίως στα δυτικά, βόρεια, νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Χιονοπτώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά κυρίως της Ηπείρου, της δυτικής Στερεάς και της βορειοδυτικής Πελοποννήσου. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων. Παγετός τοπικά την νύχτα στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και στα πελάγη τοπικά 7-8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου