Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Τοπικές χιονοπτώσεις σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας. Παγετός στα κεντρικά και βόρεια. Τοπικές καταιγίδες στα νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 6-7 και τοπικά στο Αιγαίο 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από -2- έως 4, στα δυτικά από 2-10, στα κεντρικά από 2-8, στα νότια από 4-11 και στα ανατολικά από -1 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με βροχή ή χιονόνερο και στα ορεινά χιονοπτώσεις και βαθμιαία και στα ημιορεινά, στα βόρεια προάστια και πιθανόν πρόσκαιρα και στο κέντρο της πόλης.   Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1-6 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με χιονόνερο ή χιονοπτώσεις, με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 5-6 και 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από της βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  0-4 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Τρίτη 19/1
Στην ανατολική Μακεδονία, Θράκη, ανατολική Θεσσαλία, Σποράδες, Εύβοια, ανατολική Στερεά, ανατολική και νότια Πελοπόννησο, νησιά του ανατολικού Αιγαίου, Κυκλάδες και Κρήτη, νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχή ή χιονόνερο, στα νότια παραθαλάσσια και πεδινά και στα υπόλοιπα παροδικές χιονοπτώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες στα δυτικά. Παγετός τοπικά ισχυρός στα κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί  4-6 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου