Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αρχικά στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια  και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Χιόνια αρχικά στα ορεινά της δυτικής, κεντρικής και βόρειας χώρας και βαθμιαία και σε ημιορεινές περιοχές.
Οι άνεμοι νότιοι 7-8 και στα ανατολικά βαθμιαία τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 3-15, στα δυτικά από 6-16, στα κεντρικά από 7-17, στα νότια από 13-19 και στα ανατολικά από 14-19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα τοπικά θα είναι ισχυρά. Οι άνεμοι νότιοι 5-7 και τοπικά στα ανατολικά 8 και βαθμιαία 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12-16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Χιόνια το βράδυ στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  9-14 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Κυριακή 17/1
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές, αρχικά στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, γρήγορα όμως τα ισχυρά φαινόμενα θα περιοριστούν στην ανατολική και νότια χώρα και κατά διαστήματα στο Ιόνιο. Τοπικές χιονοπτώσεις σε πολλές  περιοχές της χώρας. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και τοπικά στα ανατολικά 8-9 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου