Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Τοπικές βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές κυρίως στα δυτικά, βόρεια, και το ανατολικό Αιγαίο. Χιόνια στα ορεινά κυρίως τα δυτικά.. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων. Παγετός τοπικά την νύχτα στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 7-9 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 2-12, στα δυτικά από 8-17, στα κεντρικά από 7-17, στα νότια από 14-21 και στα ανατολικά από 14-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές, με εξασθένηση το μεσημέρι. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 6-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Αρχικά νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς τοπικά ισχυρές, με βαθμιαία εξασθένηση το μεσημέρι. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  7-11 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Παρασκευή 8/1
Στο ανατολικό Αιγαίο λίγες νεφώσεις με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές στα δυτικά και τα νότια από το μεσημέρι. Παγετός νωρίς το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3-5 και τοπικά στα νότια πελάγη 6-7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου