Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές, που βαθμιαία θα περιοριστούν στα ανατολικά. Τοπικές χιονοπτώσεις σε πολλές  περιοχές της χώρας. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και τοπικά στα ανατολικά 8-9 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 2-9, στα δυτικά από 6-12, στα κεντρικά από 6-14, στα νότια από 12-16 και στα ανατολικά από 14-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές τις πρωινές ώρες. Χιόνια στα βόρεια ορεινά από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 6-8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-13 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο. Καταιγίδες τις πρωινές ώρες στα ανατολικά. Τοπικές χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 4-6 και από το απόγευμα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  4-7 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Δευτέρα 18/1
Τοπικές χιονοπτώσεις στην ηπειρωτική χώρα, Εύβοια, Σποράδες, νησιά βορείου και ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Βροχή ή χιονόνερο και τοπικές καταιγίδες στα ανατολικά και νότια θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα και από απόγευμα σταδιακή βελτίωση στα βορειοδυτικά. Παγετός στα ηπειρωτικά τοπικά ισχυρός στα βόρεια την νύχτα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 6-7 και τοπικά στο Αιγαίο 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου