Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα  δυτικά, ανατολικά και νότια. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες κυρίως στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Οι άνεμοι δυτικοί-βορειοδυτικοί 3-4 και πρόσκαιρα στα νότια 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -2 έως 15, στα δυτικά από 5-16, στα κεντρικά από 4-18, στα νότια από 7-16 και στα ανατολικά από 6-16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι-βορειοδυτικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4-18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 2-4 και από το βράδυ τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3-13 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Σάββατο 30/1
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια με ασθενείς παροδικές βροχές  τις πρωινές ώρες στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και βαθμιαία στην Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Παγετός την νύχτα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 μποφόρ. η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου