Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά –ημιορεινά της ανατολικής και βόρειας χώρας καθώς και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας, ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας. Παγετός στα ηπειρωτικά και τοπικά ισχυρός στα βόρεια.
Οι άνεμοι βόρειοι 3-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από -4 έως 5, στα δυτικά από 2-11, στα κεντρικά από 0-8, στα νότια από 3-10 και στα ανατολικά από 8-11 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με χιονόνερο περιοδικά, χιονοπτώσεις στα ορεινά και πιθανόν πρόσκαιρα στα βόρεια προάστια. Οι άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί 4-6 και σταδιακά στα ανατολικά 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1-6 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με ασθενείς χιονοπτώσεις κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι βόρειοι 3-4 και πρόσκαιρα τοπικά το πρωί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3  έως 3 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Κυριακή 24/1
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες κυρίως στην ανατολική και νότια χώρα με χιονόνερο κατά περιόδους και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις  κυρίως στα ορεινά-ημιορεινά της κεντρικής Μακεδονίας, ανατολικής Θεσσαλίας, ανατολικής Στερεάς, Εύβοιας, ανατολικής Πελοποννήσου και Κρήτης. Παγετός στα ηπειρωτικά και τοπικά ολικός στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου