Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Στα ανατολικά και νότια νεφώσεις, με ασθενείς βροχές ή χιονόνερο. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας και βαθμιαία σε πεδινές περιοχές της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας. Παγετός τοπικά στα βόρεια ηπειρωτικά, νωρίς το πρωί και την νύχτα.
Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ, με τάση ενίσχυσης την νύχτα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από -2 έως 6, στα δυτικά από 2-12, στα κεντρικά από 00-10, στα νότια από 8-12 και στα ανατολικά από 10-14 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, με ασθενείς βροχές στα βόρεια και ανατολικά. Από το βράδυ παροδικές χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα. Οι άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί 4-6 και σταδιακά στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4-10 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές ή χιονόνερο κυρίως στα ανατολικά. Παροδικές χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4-5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1-6 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Σάββατο 23/1
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια με ασθενείς βροχές ή χιονόνερο και παροδικές χιονοπτώσεις  στα ορεινά-ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας, των νησιών του βορείου Αιγαίου, των Κυκλάδων και της Κρήτης, καθώς και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας, ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας. Παγετός στα ηπειρωτικά και τοπικά ισχυρός στα βόρεια. Οι άνεμοι βόρειοι 3-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου