Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές κυρίως στα δυτικά  και το ανατολικό Αιγαίο. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 3-5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 4-16, στα δυτικά από 7-18, στα κεντρικά από 4-19, στα νότια από 10-19 και στα ανατολικά από 9-19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές τις απογευματινές ώρες  και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών στα ανατολικά το απόγευμα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα  τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  4-15 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Δευτέρα 11/1
Στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές μικρής διάρκειας. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Ευνοείται η μεταφορά  σκόνης. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 4-6 και βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου