Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Τοπικές νεφώσεις στα δυτικά, βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7-8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 5-17, στα δυτικά από 10-19, στα κεντρικά από 7-19, στα νότια από 13-21 και στα ανατολικά από 13-20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 3-5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις σταδιακά αυξημένες από το μεσημέρι με πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι νότιοι 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  6-16 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Τετάρτη 13/1
Στα δυτικά, κεντρικά, βόρεια, νησιά ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές, λίγα χιόνια στα βόρεια ορεινά και πιθανόν πρόσκαιρες καταιγίδες στο ανατολικό Αιγαίο. Στις υπόλοιπες περιοχές τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών μικρής διάρκειας. Οι άνεμοι δυτικοί 4-6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου