Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Τοπικές βροχές στα νότια και καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές στα νοτιοανατολικά μέχρι το μεσημέρι. Χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά τις πρωινές ώρες. Παγετός στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά την νύχτα και νωρίς το πρωί.
Οι άνεμοι βόρειοι 4-5 και στα νότια πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από -2 έως 8, στα δυτικά από 2-12, στα κεντρικά από 1-12, στα νότια από 9-12 και στα ανατολικά από 10-13 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές ώρες με πιθανότητα ασθενών βροχών στα βόρεια και ανατολικά και βαθμιαία γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5-12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Αρχικά νεφώσεις και βαθμιαία γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1-7 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Παρασκευή 22/1
Στα δυτικά λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις τοπικά αυξημένες με ασθενείς βροχές ή χιονόνερο και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας και βαθμιαία σε πεδινές περιοχές της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας. Παγετός στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου