Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες, στα δυτικά, τα βόρεια, και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, με σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Οι άνεμοι δυτικοί 4-6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει  μικρή πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 5-15, στα δυτικά από 11-18, στα κεντρικά από 8-19, στα νότια από 15-21 και στα ανατολικά από 15-22 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών κυρίως στα δυτικά και βόρεια με σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι δυτικοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12-17 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  7-15 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Πέμπτη 14/1
Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο με πιθανότητα ασθενών βροχών τις πρωινές ώρες στα βορειοανατολικά. Από την νύχτα αύξηση των νεφώσεων στα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 με σταδιακή  εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου