Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Παροδικές χιονοπτώσεις κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο. Παγετός τοπικά ισχυρός στα κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -5 έως 4, στα δυτικά από -1 έως 10, στα κεντρικά από -2 έως 8, στα νότια από 4-11 και στα ανατολικά από 0-7 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με χιονόνερο στα νοτιότερα και ασθενείς χιονοπτώσεις στα υπόλοιπα, που βαθμιαία θα περιοριστούν στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2-7 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά του νομού με παροδικές χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  -3 έως 3 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Τετάρτη 20/1
Στα βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες αρχικά στα νοτιοδυτικά και σταδιακά και στις υπόλοιπες περιοχές. Χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά και ημιορεινά. Τα φαινόμενα πιθανόν να είναι κατά τόπους πρόσκαιρα ισχυρά. Σταδιακή βελτίωση στα δυτικά τις βραδινές ώρες. Παγετός στα ηπειρωτικά τοπικά ισχυρός στα κεντρικά και βόρεια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου