Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Αραιές νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές στα δυτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι νότιοι 3-5 και βαθμιαία στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 4-16, στα δυτικά από 9-18, στα κεντρικά από 6-19, στα νότια από 11-20 και στα ανατολικά από 10-19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αίθριος με αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες από το μεσημέρι. Οι άνεμοι νότιοι 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα  τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  5-15 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Κυριακή 10/1
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στη δυτική Ελλάδα, το ανατολικό Αιγαίο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.  Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 3-5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου