Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Στα δυτικά τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες πιθανώς την νύχτα ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα ασθενείς βροχές. Χιονοπτώσεις την νύχτα στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 3-5 και στα πελάγη 6-7  μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 5-15, στα δυτικά από 8-18, στα κεντρικά από 7-19, στα νότια από 13-19 και στα ανατολικά από 14-20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με τοπικές βροχές από την νύχτα. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 4-6 και από το βράδυ στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές από το βράδυ. Οι άνεμοι νότιοι 3-5 και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  5-15 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Σάββατο 16/1
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες αρχικά στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, βαθμιαία στα ανατολικά ηπειρωτικά και το βράδυ και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά. Χιόνια αρχικά στα ορεινά και βαθμιαία και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής και βόρεια χώρας. Οι άνεμοι μεταβλητοί 6-7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 και βαθμιαία 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου