Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Χιονοπτώσεις τοπικά πιο πυκνές κυρίως στα ορεινά-ημιορεινά της Πελοποννήσου, της Στερεάς και της Θεσσαλίας. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες (κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα) της κεντρικής και νότιας χώρας. Βαθμιαία και από τα δυτικά θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια.
Παγετός στα ηπειρωτικά τοπικά ισχυρός στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα  κυμανθεί στα βόρεια από -1 έως 7, στα δυτικά από 2-12, στα κεντρικά από  0-10, στα νότια από 4-12 και στα ανατολικά από 5-13 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με τοπικές βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα δυτικά και βόρεια ορεινά. τοπικά ισχυρές, με εξασθένηση από τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4-9 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με χιονόνερο ή χιόνι, με βαθμιαία εξασθένηση και περιορισμό στα γύρω ορεινά-ημιορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  0-6 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Πέμπτη 21/1
Στα δυτικά λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές, χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά και στα νοτιοανατολικά καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές. Παγετός στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κατά την διάρκεια της ημέρας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου