Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Χιονόνερο ή χιόνι τις πρωινές ώρες στις Σποράδες, Εύβοια, ανατολική Στερεά και τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης. Παγετός στα ηπειρωτικά και τοπικά ολικός στα βόρεια.
Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 7-8 μποφόρ, με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -7 έως 6, στα δυτικά από -1 έως 11, στα κεντρικά από 0-9, στα νότια από 5-9 και στα ανατολικά από 4-10 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και βόρεια, με πιθανότητα χιονόνερου και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί 3-5 και τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1-9 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες από το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3  έως 6 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Δευτέρα 25/1
Στα δυτικά, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα νότια με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών και ασθενών χιονοπτώσεων στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχή ή χιονόνερο και στα ορεινά-ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης παροδικές χιονοπτώσεις. Παγετός στα ηπειρωτικά στα ηπειρωτικά τοπικά ισχυρός την νύχτα και τις πρώτες πρωινές ώρες στα κεντρικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι βόρειοι 3-4, στα πελάγη 4-5 και στα νοτιοανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου