Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Πρόσκαιρες ασθενείς χιονοπτώσεις στα ανατολικά και νότια. Παγετός νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά και τοπικά ισχυρός στα βόρεια. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από -6 έως  4, στα δυτικά από 4-8, στα κεντρικά από -2 έως 7, στα νότια από 4-8 και στα ανατολικά από 6-8 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Τοπικές νεφώσεις με ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις μέχρι το μεσημέρι στα βόρεια και ανατολικά και βαθμιαία γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2-7 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  -4 έως 4 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Σάββατο 2/1
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά, νότια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, με τοπικές βροχές, χιονόνερο ή ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις  στα ορεινά, ημιορεινά-ημιορεινά και τις πρωινές ώρες πιθανόν καταιγίδες στα νησιά του Ιονίου, τη δυτική Πελοπόννησο και την Κρήτη. Παγετός την νύχτα και νωρίς το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ, με τάση ενίσχυσης. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου