Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Αίθριος, με νεφώσεις από το απόγευμα στα βορειοανατολικά, με τοπικές βροχές από το βράδυ και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Παγετός τοπικά την νύχτα και νωρίς το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά.
Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -1 έως 12, στα δυτικά από 2-17, στα κεντρικά από 2-18, στα νότια από 10-17 και στα ανατολικά από 11-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αίθριος, με τοπικές νεφώσεις από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και το βράδυ στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Αίθριος, με νεφώσεις και ασθενείς βροχές την νύχτα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα  τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2-12 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Τετάρτη 30/12
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές αρχικά στη Μακεδονία, Θεσσαλία, ανατολική Στερεά και Εύβοια. και σταδιακά και στις υπόλοιπες περιοχές. Χιόνια στα ορεινά και βαθμιαία στα κεντρικά και βόρεια ημιορεινά καθώς και σε πεδινές περιοχές της βόρειας και κεντρικής χώρας από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 στα ανατολικά 5-7 και βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου