Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Αίθριος, με λίγες νεφώσεις στα νότια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Παγετός τοπικά την νύχτα και νωρίς το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι βόρειοι 3-4 και τοπικά στα πελάγη 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από -1 έως 15, στα δυτικά από 3-18, στα κεντρικά από 2-19, στα νότια από 10-18 και στα ανατολικά από 11-18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι βόρειοι 3-4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα  τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1-15 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Τρίτη 29/12
Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις στο Ιόνιο και την Κρήτη και από το βράδυ στα βορειοανατολικά. Παγετός τοπικά την νύχτα και νωρίς το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και βαθμιαία στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου