Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Ασθενείς τοπικές βροχές στην ανατολική και νότια χώρα και από το βράδυ στη Μακεδονία και τη Θράκη. Χιόνια στα ορεινά-ημιορεινά της βόρειας χώρας. Οι άνεμοι βόρειοι 4-5 και στο Αιγαίο 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση  και θα κυμανθεί στα βόρεια από 2-11, στα δυτικά από 3-17, στα κεντρικά από 3-13, στα νότια από 10-16 και στα ανατολικά από 10-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις περιοδικά αυξημένες. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και βαθμιαία στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5-13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως τις βραδινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη η ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4-10 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Πέμπτη 17/12
Λίγες νεφώσεις στο βόρειο Ιόνιο, Ήπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο. Στη Μακεδονία και Θράκη, νεφώσεις με βροχή ή χιονόνερο στα πεδινά και παραθαλάσσια και χιονοπτώσεις σε ορεινά-ημιορεινά. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στη δυτική Μακεδονία και θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα νότια σποραδικές καταιγίδες. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά ημιορεινά κυρίως των βορειότερων περιοχών. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 4-6 και στο Αιγαίο πιθανόν τοπικά 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου