Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Ασθενείς βροχές στα ανατολικά και νότια. Βροχές από το βράδυ στα δυτικά και λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 1-11 στα δυτικά από 4-16, στα κεντρικά από 4-15, στα νότια από 10-16 και στα ανατολικά από 11-17 βαθμούς Κελσίου.


Αττική
Νεφώσεις, τοπικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4-5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα σθενών τοπικών βροχών. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2-10 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Παρασκευή 11/12
Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στην ανατολική και νότια χώρα. Σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο, Πελοπόννησο και Κρήτη. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου