Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Αίθριος, με παροδικά αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα ασθενών βροχών μικρής διάρκειας στα ανατολικά. Παγετός τοπικά την νύχτα και νωρίς το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά.
Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3-6 και στο Αιγαίο τοπικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από -1 έως 13, στα δυτικά από 1-18, στα κεντρικά από 1-17, στα νότια από 9-17 και στα ανατολικά από 11-18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4-5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-4 και το πρωί τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1-13 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Κυριακή 27/12
Τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα ανατολικά και νότια. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος. Παγετός την νύχτα και νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου