Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών κυρίως στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι βόρειοι 4-5 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα 6-7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 3-13 στα δυτικά από 5-18, στα κεντρικά από 4-16, στα νότια από 12-17 και στα ανατολικά από 10-18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες στα βόρεια και ανατολικά του νομού. Οι άνεμοι βόρειοι 4-5 και στα ανατολικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7-16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα  και πιθανώς ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3-13 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Πέμπτη 10/12
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια. Τοπικές βροχές από το βράδυ στο Ιόνιο και τη δυτική Πελοπόννησο και λίγα χιόνια στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει βαθμιαία πτώση στα βόρεια κυρίως.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου