Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Χιονοπτώσεις στην Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την κεντρική-ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Πελοπόννησο. Παγετός τοπικά την νύχτα στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι ανατολικοί βορειοανατολικοί 5-6 και στα ανατολικά και νότια πελάγη τοπικά 7-8 μποφόρ.  
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από -4 έως  4, στα δυτικά από 2-10, στα κεντρικά από -2 έως 6, στα νότια από 5-11 και στα ανατολικά από 6-12 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις στα βόρεια και ανατολικά και χιονόνερο ή χιόνι στα υπόλοιπα. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 5-6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0-5 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Αρχικά νεφώσεις με ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3-4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 5 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Παρασκευή 1/1 (Πρωτοχρονιά)
Νεφώσεις με χιονόνερο ή παροδικές χιονοπτώσεις  στη Χαλκιδική, Θεσσαλία, κεντρική και ανατολική Στερεά, Εύβοια, Πελοπόννησο, Κυκλάδες και Κρήτη. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων κυρίως στις νησιωτικές περιοχές. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες στα δυτικά με βροχές ή χιονόνερο και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά. Παγετός τοπικά ισχυρός την νύχτα και νωρίς το πρωί στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στο νότιο Αιγαίο 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου