Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές αρχικά στη Μακεδονία, Θεσσαλία, ανατολική Στερεά και Εύβοια. και σταδιακά και στις υπόλοιπες περιοχές. Χιόνια στα ορεινά και βαθμιαία στα κεντρικά και βόρεια ημιορεινά καθώς και σε πεδινές περιοχές της βόρειας και κεντρικής χώρας από το βράδυ.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 στα ανατολικά 5-7 και βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από -4 έως 6, στα δυτικά από 2-16, στα κεντρικά από 3-13, στα νότια από 9-16 και στα ανατολικά από 8-16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες, με βροχές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά και από το βράδυ τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και την νύχτα πιθανόν και στα βόρεια προάστια. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4-6 και από το απόγευμα στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5-13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με βροχή ή χιονόνερο. Χιονοπτώσεις στα ορεινά- ημιορεινά με βαθμιαία επέκταση και στα πεδινά. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 4-5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 5 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Πέμπτη 31/12 (Παραμονή Πρωτοχρονιάς)
Στην Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις περιοδικά αυξημένες με παροδικές χιονοπτώσεις και βαθμιαία βελτίωση από τις βραδινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές κακοκαιρία με βροχές ή χιονόνερο στα νότια θαλάσσια και παραθαλάσσια, με σποραδικές καταιγίδες και τοπικές χιονοπτώσεις στα υπόλοιπα. Βαθμιαία βελτίωση από την νύχτα στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη βορειοδυτική Πελοπόννησο. Παγετός τοπικά την νύχτα στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι ανατολικοί βορειοανατολικοί 5-6 και στα ανατολικά και νότια πελάγη τοπικά 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε περαιτέρω πτώση κυρίως στα ανατολικά και νότια.    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου