Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Στα ανατολικά νεφώσεις με βροχή ή χιονόνερο και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Θεσσαλίας και της Στερεάς με γρήγορη βελτίωση. Παγετός στα ηπειρωτικά την νύχτα και το πρωί. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στο Αιγαίο 6-7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση  και θα κυμανθεί στα βόρεια από -4 έως 12, στα δυτικά από 4-16, στα κεντρικά από 4-14, στα νότια από 9-15 και στα ανατολικά από 10-16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές ώρες κυρίως στα βόρεια, με πιθανότητα τοπικών βροχών ή χιονόνερου. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 5-6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες από το βράδυ. Παγετός τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 11 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Σάββατο 19/12
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και νότια. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα νότια. Παγετός στα ηπειρωτικά τη νύχτα και το πρωί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου