Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Στα ανατολικά και βόρεια νεφώσεις με βροχή ή χιονόνερο και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα νότια σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι βόρειοι  4-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7-8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση  και θα κυμανθεί στα βόρεια από -1 έως 10, στα δυτικά από 3-15, στα κεντρικά από 3-11, στα νότια από 10-16 και στα ανατολικά από 9-16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 5-6 και στα ανατολικά 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5-10 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με βροχή ή χιονόνερο και τοπικές χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά-ημιορεινά. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5-9 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Παρασκευή 18/12
Στην ανατολική και νότια χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες και κυρίως στην Θεσσαλία, Σποράδες, Εύβοια, κεντρική και ανατολική Στερεά, ανατολική Πελοπόννησο, Κυκλάδες και Κρήτη τοπικές βροχές ή χιονόνερο και στα Δωδεκάνησα σποραδικές καταιγίδες. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά καθώς και στα ημιορεινά κυρίως της Θεσσαλίας και της Στερεάς. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα περιοριστούν στις νοτιοανατολικές περιοχές και θα εξασθενήσουν. Γενικά αίθριος στην  υπόλοιπη χώρα. Παγετός στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά την νύχτα και νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στο Αιγαίο 6-7 μποφόρ με σταδιακή  εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κατά την διάρκεια της ημέρας.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου