Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Καιρός


Γενικά: Λίγες νεφώσεις περιοδικά αυξημένες, με τοπικές  βροχές στο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, την Κρήτη και πιθανότητα ασθενών βροχών στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Εύβοια. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση  και θα κυμανθεί στα βόρεια από 2-13, στα δυτικά από 5-16, στα κεντρικά από 4-14, στα νότια από 11-16 και στα ανατολικά από 12-18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις περιοδικά αυξημένες κυρίως στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 μποφόρ και βαθμιαία στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5-14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 1-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη η ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3-12 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Τετάρτη 16/12
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά και νότια με πιθανότητα ασθενών βροχών στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Οι άνεμοι βόρειοι 4-5 και στο Αιγαίο 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου