Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Στα ανατολικά και νότια, παροδικές χιονοπτώσεις ή χιονόνερο Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα. Παγετός τοπικά ισχυρός στα ηπειρωτικά τις πρωινές και νυχτερινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7-8 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -5 έως 8, στα δυτικά από 1-12, στα κεντρικά από -3 έως 8, στα νότια από 3-7 και στα ανατολικά από 5-12 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς χιονοπτώσεις κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. Θα υπάρχουν όμως και διαστήματα με ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι  βόρειοι 3-5 και στα ανατολικά τοπικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 6 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί  3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  -1 έως 6 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 13/2
Στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες, την
Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές ή χιονόνερο και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στο Αιγαίο πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Παγετός τοπικά ισχυρός στα ηπειρωτικά τις πρωινές και νυχτερινές ώρες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου