Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Στα ανατολικά και νότια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές ή χιονόνερο και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 και τοπικά στο Αιγαίο πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Παγετός τοπικά ισχυρός στα ηπειρωτικά τις πρωινές και νυχτερινές ώρες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο  και θα κυμανθεί στα βόρεια από -5 έως 8, στα δυτικά από 1-13, στα κεντρικά από -3 έως 10, στα νότια από 3-10 και στα ανατολικά από 5-11 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών  χιονοπτώσεων ή χιονόνερου βόρεια κυρίως ορεινά, αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι  βόρειοι 3-5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0-9 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί  3-4 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  -4 έως 6 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 14/2
Στην ανατολική και νότια χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Λίγα χιόνια στα ορεινά της Κρήτης. Γενικά αίθριος στην υπόλοιπη χώρα. Παγετός στα ηπειρωτικά τις πρωινές και νυχτερινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.   



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου